
در حال حاضر مقالات مرتبط برای این محصول قرار نگرفته است.
آسانسور هیدرولیکی یکی از انواع آسانسور می باشد که مزایای متعددی دارد از جمله: نرمی حرکت، مصرف برق کمتر و ایمنی در برابر سقوط. به همین دلیل، در کشورهای پیشرفته، 70 درصد ساختمانهای کم ارتفاع از آسانسور هیدرولیکی استفاده میکنند. در آسانسور هیدرولیکی، نیرو محرکه از جک و پاوریونیت تشکیل شده است. جالب است بدانید که سرعت کابین خالی در آسانسورهای هیدرولیکی به سمت بالا و سرعت کابین پر به سمت پایین نباید بیشتر از 8 درصد سرعت نامی شود. به منظور خرید آسانسور هیدرولیکی و دریافت لیست قیمت آسانسور هیدرولیکی، می توانید از اطلاعات تماس موجود در صفحه تماس با ما شرکت صنایع مهندسی هیدروفرکو استفاده نمایید. آسانسور یا بالابر یک نوع وسیله حمل و نقل عمودی است که افراد یا کالاها را بین طبقه های ساختمان، کشتی یا محل های دیگر حرکت می دهد. انواع مختلفی از آسانسورها وجود دارد دو نوع اصلی آسانسور وجود دارد: کششی و هیدرولیکی. آسانسورهای کششی از طناب فولادی و یا کمربندها بر روی یک سیستم قرقره ای استفاده می کنند. آسانسور هیدرولیکی توسط جک هیدرولیکی طراحی شده است که پیستون ها مجهز به مایع هستند که درون یک سیلندر حرکت می کند.
آسانسور هیدرولیکی چیست؟
این نوع آسانسور آسانسوری است که توسط یک پیستون که درون سیلندر حرکت می کند، کار می کند. یک موتور الکتریکی روغن هیدرولیک را درون سیلندر برای حرکت پیستون پمپ می کند. پیستون آسانسور کابین آسانسور هیدرولیکی را بلند می کند. دریچه های الکتریکی برای حرکت ملایم، آزاد شدن روغن را کنترل می کنند.آسانسور هیدرولیکی در ساختمان ها تا پنج یا شش طبقه استفاده می شود. گاهی اوقات، اما به ندرت، تا 8 طبقه نیز استفاده می شود. این آسانسورها،می توانند با سرعت های تا 61 متر (200 فوت) در دقیقه حرکت کنند. از کابین هایی با سقف سنگین برای آسانسور هیدرولیکی استفاده نمی شود.
تمام پمپ های مدرن هیدرولیکی مجهز به یک کانتاکتور جامد یا یک کانتاکتور مکانیکی Y-Delta هستند. استاترهای حالت جامد برای موتور و منبع تغذیه ساختمان بهتر هستند، زیرا سیم پیچ ها طولانی هستند و هیچ قطعی در ولتاژ منبع برق ساختمان وجود ندارد. استارترهای Y-Delta با دو کانتاکتور کار می کنند. آسانسورهای هیدرولیکی قدیم به طور ناگهانی شروع به کار کردند و قدرت را به موتور وارد می کردند. این باعث فشار زیادی بر موتور وارد می شود که به نوبه خود باعث می شود که آن ها سریعتر از موتورهای Y-Delta یا موتورهای کانتاکتور جامد حرکت کند.
آسانسور هیدرولیکی چگونه کار می کند؟
بر خلاف آسانسورهای کششی، آسانسور هیدرولیکی از ماشین آلات بالابر استفاده نمی کنند. در عوض، این آسانسورها از فشرده سازی مایعات برای تولید حرکت استفاده می کنند.کابین آسانسور توسط یک موتور الکتریکی و با پیستون حرکت می کند. آسانسورهای هیدرولیکی همچنین از سوپاپ های الکتریکی برای کنترل رها شدن روغن در آن برای حرکت ملایم استفاده می شوند.مایع مورد نیاز برای استفاده در یک آسانسور هیدرولیکی باید بر پایه روغن باشد. روغن نباتی یا می تواند به عنوان گزینه های سازگار با محیط زیست نیز مورد استفاده قرار گیرد.
مزایای استفاده از آسانسور هیدرولیکی چیست؟
برای انواع مختلف ساختمانها، آسانسور های هیدرولیکی مزایای زیر را ارائه می دهد:
نصب سریعتر از سایر انواع آسانسور است.
برای حمل و نقل بارهای سنگین، نصب و نگهداری آن ارزان تر است.
فضای کمتری را در یک ساختمان اشغال می کند.
از آسانسور هیدرولیکی در چه نوع ساختمان هایی استفاده می شود؟
شما می توانید آسانسور هیدرولیکی را تقریبا در هر نوع ساختمان استفاده کنید. با این حال، دو عامل وجود دارد که محدودیت هایی برای استفاده از آسانسور هیدرولیکی ایجاد می کند.این نوع از آسانسور ها نیاز به انرژی قابل توجهی برای افزایش سرعت کابین دارند، به همین دلیل آنها معمولا در ساختمان های بلند وجود ندارد. آسانسور های هیدرولیکی با سرعت 150 فوت در دقیقه کار می کنند و سرعت آن کندتر از سایر انواع آسانسورها است.به همین دلیل آسانسور هیدرولیکی فقط برای ساختمان هایی که تا هفت طبقه هستند، در نظر گرفته شده اند.
سه نوع آسانسور هیدرولیکی وجود دارد:
آسانسور هیدرولیکی با چاله : با استفاده از این نوع آسانسور، سیلندرهای هیدرولیکی در داخل زمین قرار داده شده اند و درون چاله قرار می گیرند. ماشین آسانسور بر روی یک پیستون قرار دارد که درون سیلندر حرکت می کند و اجازه می دهد تا حداکثر 60 اینچ باشد.آسانسور هیدرولیکی بدون چاله: ساختمان های موجود یا مناطقی که حفاری امکان پذیر نیست، می تواند از یک آسانسور های هیدرولیکی بدون چاله استفاده شود. آسانسور های هیدرولیکی کششی: آسانسورهای هیدرولیکی با طناب از کابل ها و پیستونی که به یک شفت متصل می شوند استفاده می شود تا سرعت آسانسور هیدرولیکی بدون چاله را افزایش دهد. از آنجایی که یک طناب کابین آسانسور را نگه می دارد، یک پروانه مورد نیاز است.
معایب استفاده از آسانسور هیدرولیکی چیست؟
با وجود مزایای زیاد آسانسور هیدرولیکی چند عامل هم وجود دارد که ممکن است سیستم های هیدرولیکی انتخاب مناسب برای برنامه های خاصی نباشند: فقط برای ساختمان های با طبقه کم و متوسط در نظر گرفته شده است. تنها می تواند تا 150 فوت / دقیقه حرکت کند. نياز به برق بيشتر از آسانسور کششی دارد.
با مقایسه مزایا و معایب آسانسور هیدرولیکی در این قسمت می توان تا حدودی به یک نتیجه کلی و عمیقی در انتخاب نوع آسانسور برای انواع سازه ها رسید.
1. کاهش اشغال فضای داخل ساختمان: در آسانسور هیدرولیکی به دلیل نبود موتور کشنده کابین و وزنه، فضای کمتری را ایجاد می کند و فضای مفید بیشتری در اختیار سازنده سازه قرار می دهد؛ یکی دیگر از مزایای این حالت استفاده از کابین های شیشه ای در سه سمت کابین می باشد.
2. وزن وارد بر ساختمان: در آسانسور هیدرولیکی فقط از یک جک در زیر کابین استفاده می شود. در واقع فشار کابین و سرنشینان به سازه نیامده و عمر مفید ساختمان افزایش پیدا می کند.
3. مصرف برق: با حذف موتور الکتریکی در آسانسور هیدرولیکی مصرف برق ساختمان کاهش پیدا می کند و به همین دلیل در بعضی از شرایط که محدودیت مصرف برق وجود دارد نصب آسانسور هیدرولیکی توصیه می شود.
4. بالابودن ظرفیت بالابرندگی: در مواقعی که مایل به استفاده از بارهای سنگین و در مسافت کمی باشیم بهترین گزینه در این هنگام استفاده از آسانسور هیدرولیکی می باشد زیرا قدرت کشش موتورهای برقی محدود بوده و اگر بخواهیم در اوزان بالا از این آسانسور ها استفاده کنیم مجبور به نصب موتورهای قدرتمند بوده که به همان نسبت مصرف برق ساختمان را نیز افزایش می دهد و احتمال پارگی سیم های کشنده کابین نیز وجود دارد. برای همین در این مواقع به اهمیت آسانسور هیدرولیکی پی میبریم.
6. هزینه کمتر در زمان پایین آمدن: آسانسور هیدرولیکی در زمان پایین آمدن تنها متکی به نیروی جاذبه زمین بوده و تقریبا هیچ انرژی برای پایین آمدن مصرف نمیکند به همین دلیل هزینه نصب سیستم نجات اضطراری در آسانسور هیدرولیکی بسیار کمتر می باشد.
7. تنظیم سرعت: شاید بتوان گفت یکی از ویژگی های منحصربه فرد آسانسور هیدرولیکی تنظیم سرعت آن به هنگام حرکت به بالا و پایین بوده و به دلخواه میتوان این سرعت را کنترل کنیم. البته در مکان هایی که ترافیک بالایی در استفاده از آسانسور هیدرولیکی وجود دارد به دلیل افزایش حرارت روغن نمی توان سرعت را زیاد بالا برد.
8. قابل استفاده در مسیرهای کوتاه: شاید بتوان گفت تنها ضعف بزرگ آسانسور هیدرولیکی جابه جایی در مسیرهای کوتاه بوده و در مسیر های طولانی به دلیل محدود بودن طول بازوی جک زیرین کابین امکان استفاده از آسانسور هیدرولیکی در ساختمان های مرتفع و آسمان خراش ها ناممکن می باشد.
9. تغییرات دمایی روغن هیدرولیک: همانطور که قبلا به آن اشاره شد استفاده بیش از اندازه از آسانسور هیدرولیکی در طی شبانه روز باعث افزایش درجه حرارت روغن هیدرولیکی شده و عملکرد آسانسور را کاهش می دهد.
آسانسور هیدرولیکی چیست؟
مدت کوتاهی بعد از انقلاب صنعتی در اروپا، جمعیت شهرها به شدت افزایش پیدا کرد و تراکم جمعیت در این مناطق باعث شد اولین ساختمان های طبقاتی پدیدار بشوند. اما یکی از مشکلات و معایب آن ها بالا بودن وزن این سازه ها بود که مانع از ارتفاع گرفتن ساختمان ها می شد. اما در سال 1850 میلادی با ساخت فولاد مشکل عمده ساختمان ها از بین رفت و خانه های اغلب آجری جایشان را به آسمان خراش هایی از جنس فولاد دادند. بله فولاد! ظهور فولاد، این فلز مقاوم و سخت مقدمه ای بر شروع صنعت آسانسورسازی شد. در همان سال 1850 میلادی اولین آسانسور هیدرولیکی توسط تامپسون اختراع شد. البته قدرت این آسانسور هیدرولیکی هم مانند ساختمان های آن دوره پایین بوده و ماکزیمم ارتفاع جابجایی نفرات در این آسانسورها بیشتر از چهار طبقه تجاوز نمیکرد. آسانسور هیدرولیکی با فشار روغن و هوا کار میکند و توسط یک جکی که در زیر کابین تعبیه شده جابه جا می شود. اصولا آسانسور هیدرولیکی برای جابه جایی اجسام سنگین کاربرد دارند. این نوع آسانسورها با فشار روغن (هیدرولیک) کار می کنند. در واقع نیرویی که باعث حرکت کابین ها می شود توسط جک های هیدرولیکی تامین می شود.
در آسانسور هیدرولیکی هنگامی که کابین قصد دارد به بالا حرکت کند با تزریق روغن به زیر جکها و با نیرویی که اعمال میکند باعث انتقال نیرو به کابین شده و کابین به سمت بالا حرکت میکند و با تخلیه روغن زیر جکها و فشاری که وزن کابین به سمت پایین می آورد باعث پایین آمدن کابین شده و با بستن شیر تخلیه روغن میتوان آسانسور هیدرولیکی را در طبقات تعریف شده نگه داشت.
آسانسور هیدرولیکی جک بغل ,
Hydraufar.co ,
20
داخل ساختمان , خارج ساختمان ,
اتوماتیک , بدون درب ,
لولایی , اتوماتیک ,
استیل , آهن , شیشه ,
استیل , آهن , شیشه ,
استیل , چوب , آهن , شیشه ,
0.63
40000
پایین ,
بغل ,
2:1 ,
متناسب با اندازه چاهک
T16 ,
فشار قوی ,
تک فاز , سه فاز ,
غوطه ور در روغن ,
اسکرو (پیچی) ,
بی صدا ,
اتوماتیک ,
,
,
امکانات : دارای گرمکن روغن , دارای سیستم خنک کننده , دارای ترموستات حرارتی موتور , دارای شیر پارگی , دارای شیر فشار , دارای سیستم نجات اضطراری (قطع برق) , دارای مکانیزم جلوگیری از سقوط (پاراشوت) , دارای کلید حد , دارای کلید سوئیچ توقف اضطراری در داخل کابین , دارای شیر سرعت غیرمجاز , دارای دکمه هشدار اضطراری در داخل کابین , تراز دو سویه کف بطور خودکار , دارای سیستم ترمز ایمنی , دارای سیستم پشتیبان پایین آورنده اضطراری , دارای شیر پایین آورنده اضطراری دستی , دارای درب طبقه , دارای درب کابین , امکان تنظیم سرعت بوسیله شیر کنترل هیدرولیکی , امکان تخلیه اضطراری به طور خودکار درصورت قطع برق ,
صنایع مهندسی هیدروفرکو دارای گواهی طراحی مونتاژ وزارت صنعت، ارائه دهنده خدمات مشاوره، فروش، ساخت، نصب و اجرا در ایران با بیش از 20 سال سابقه درخشان