منو دسترسی
آسانسورهایی که دارای ترافیک کم مسافر، بار و خودرو هستند برای استفاده از آسانسور های هیدرولیک مناسب می باشند ، آسانسور های هیدرولیک اغلب بهترین راه حل برای کاربرد هایی که شامل بارهای بسیار بزرگ هستند ، می باشند .
امروزه آسانسورهای هیدرولیکی بدون موتورخانه نیز توسط تعدادی از تولید کنندگان به بازار عرضه شده است .
در یک سیستم هیدرولیک ، نیرو توسط پیستون یا پیستون های هیدرولیک به طور مستقیم یا غیر مستقیم به کابین آسانسور منتقل می شود.
در آسانسور کششی، هنگام عملکرد سیم بکسل ها صدا ایجاد میشود و حتی در قسمتهای مسکونی خارج از آسانسور نیز این صدا میپیچد.
در بالابر هیدرولیکی، هنگام حرکت رو به بالا، الکتروموتور روشن میشود و پمپ کوپله شده به آن، روغن را از طریق شیلنگ فشار قوی به درون سیلندر جک منتقل میکند.
مهمترین مسئله ، لزوم استفاده از ترمز ایمنی زیر کابین و مشکل بعدی لزوم به کار گیری سیستمی است که شل شدن یا پارگی طناب های تعلیق روی پولی سر جک را کنترل می کند، است .
جک ها از نظرساختار به دو گروه تقسیم بندی می شوند، جک های تک مرحله ای و جک های چند مرحله ای، کاربرد جک های تک مرحله ای در سرعت های پایین، اتصال مستقیم و بارهای سبک تر است.
ساختار شیر های کنترل به طور قابل توجهی دارای تنوع می باشند ولی درحال حاضر در تمام سیستم های کنترل از این سیستم به کار می رود .
در جکهای هیدرولیکی، لولههای سیلندر و پیستون دارای قطرها و طولهای متنوعیاند. تعیین طول دقیق لولههای سیلندر و پیستون جک، مبتنی بر محاسبات طول مسیر حرکت است.
شرکت ها و فروشنده های بسیار متنوعی در بحث فروش انواع بالابرهای کششی و هیدرولیکی فعالیت می کنند که با توجه به طراحی و مهندسی، نوع قطعات مورد استفاده، پروسه مونتاژ و شبکه خدمات پس از فروش دارای قیمت ها و انواع مختلف و متفاوتی می باشد.
از عوامل تعیین کننده در قیمت آسانسور، قطعات و تجهیزاتی می باشد که دارای دو تیپ متفاوت تولید داخلی و یا وارداتی هستند.
بالابر خانگی (هوم لیفت Home lift) وسیله ای است که برای جابهجایی عمودی مسافر به کار میرود و نیرو محرکه ی آن نیز از نوع کششی یا هیدرولیکی است.
بازرسی از جک هیدرولیکی دارای محدودیت است و در مواقع نادر، ممکن است برای انجام تعمیرات از داخل چاه خارج شود.